Thuis

Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd

Van goede kwaliteit geleide maïskolfbol voor verkoop
Van goede kwaliteit geleide maïskolfbol voor verkoop
Dank u! U begrijpt werkelijk het product, en ook een zeer goede informatieverspreider. Wanneer ik naar huis terugkeer zal ik een orde in u krijgen en zal zaken beginnen.

—— Tim Horton

Uw geleide lichten zijn ooit goed, danken u! Ik zal de volgende orde zeer spoedig plaatsen.

—— Steve

Dit is precies het product ik zoek! Fantastisch!

—— Alexander

Uw producten en dienst zijn uitstekend. Ik bracht prachtige tijd tijdens bezoek in China door. Wij zijn niet alleen partners maar ook goede vrienden.

—— Damon Pfeifer

Snelle levering. Ik heb de geleide lampen, is de graanlamp perfect!

—— Sergej

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Romanso
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 10 million-50 million
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 80% - 90%

Elektronische Romanso is China baseerde van de LEIDENE bedrijf energie het efficiënte verlichting. Met meer dan 8 jaar van ervaring binnen verlichting bezit de industrie en sterke R&D-teams die een rijkdom aan kennis hebben die heeft helpen om sommige echt verbazende resultaten te bereiken.

De belangrijkste producten zijn LEIDEN Graanlicht, LEIDEN Buislicht, LEIDENE schijnwerper evenals andere geleide producten. Heeft de Romanso Elektronische opstelling een productiebasis aan het eind van 2007, gelegen in Shiyan-Stad, Bao'an-district, Shenzhen-stad, meer dan 2000 vierkante meters, met hoog gekwalificeerd en professioneel verkoopteam.

Productie en het specialiseren zich in LEIDENE verlichting maar ook het aanbieden van een brede waaier van energie - de besparingsalternatieven zorgt ervoor dat Elektronische Romanso geluid kan aanbieden elke keer adviseert, ontwerpen en nauwkeurige resultaten, heeft bewezen succes op vele gebieden en aangetoond constant dat de energie efficiënte verlichting een strategie is die elke zaken zouden moeten volgen.
Aanbiedend een waaier van de diensten met inbegrip van verlichtingsontwerpen, zijn de Verlichtingscontroles en de raad elektronische Romanso het ideale bedrijf werken met om een energie efficiënt bedrijf meer te creëren.

Contactgegevens
Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Cherry

Tel.: 86-755-29197500

Fax: 86-755-29197502

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)